Praktische informatie

Bij de training staat laagdrempelig en persoonlijk contact centraal. We willen dat de training waarde heeft voor jou en je jezelf durft te zijn. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op via Whatsapp, mail of Facebook en dan kijken we samen of het iets voor jou is. 

Voor wie is de training?

Created with Sketch.

De training is opgezet voor jongvolwassenen met een depressie. Dit zijn mensen die vallen in de categorie twintig tot dertig jaar. We vragen daarbij of je al onder behandeling bent bij een therapeut. Dit is van belang om een vangnet te hebben op het moment dat de training is afgelopen. Dit heeft niet met de intensiteit van de training te maken, maar het heeft te maken met de ondersteuning die je na de training krijgt. Er is na een week nog contact en bij vragen kan er nog contact met ons opgenomen worden, maar we willen er zeker van zijn dat je een vangnet hebt als je thuis komt. Verder is de training een aanvulling op de therapie die je al krijgt. Het zijn praktische oefeningen die je thuis kan doen, maar het is geen vervanging voor therapie. 

Naast het alleen doen van de training is er ook de mogelijkheid om aan de training deel te nemen samen met een vriend of ouder. Zo kun je elkaar helpen zowel tijdens de training als daarna. 

Wanneer en waar is de training?

Created with Sketch.

De training is op zaterdag 11 mei 2019 van 09:00 tot 12:30 uur. Het is bij het bezoekerscentrum Kennemerduinen in Overveen. 

Bezoekerscentrum Kennemerduinen
Zeeweg 12
2051 EC Overveen

De locatie is zowel te bereiken met het openbaar vervoer als met de auto. 

Hoeveel kost een ticket voor de training?

Created with Sketch.

De training kost €15,00. Wij zorgen voor genoeg drinken en een gezond hapje. 
In het geval je samen komt met een vriend of ouder kan er een combiticket gekocht worden. Dit ticket kost €25,00. 

Hoe kan ik me aanmelden?

Created with Sketch.

Je kan je aanmelden via de website door onderstaand formulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar eenmuzikaalintermezzo@gmail.com. Ook kan je een appje sturen naar 06-25379780. Laat daarbij weten of je bepaalde allergieën hebt voor eten en of je bepaalde onderwerpen niet wilt bespreken als het hierover gaat. 

Weet je nog niet zeker of het bij je past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Facebook, Whatsapp of de mail. Dan gaan we samen kijken of het een goede match is en je er iets aan kunt hebben. 

Contact

eenmuzikaalintermezzo@gmail.com

Whatsapp: 06-25379780
Facebook: een muzikaal intermezzo