Nieuwtjes

Hier houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de training. 
Benieuwd? Kijk dan hieronder. 

De crowdfunding is van start!

Om de training mogelijk te maken hebben wij een crowdfunding opgezet. Wij willen namelijk zo goed mogelijke en persoonlijke hulp kunnen bieden, maar hier zit een prijskaartje aan. Ben je benieuwd naar de campagne of wil je graag een stukje mee met ons vechten? Kijk dan op de campagnepagina

Lees mee over het onderzoek naar de training

Op Facebook nemen wij je mee in de stappen die er zijn gezet en inspirerende interviews die hebben geleid tot de uiteindelijke training. Lees hier meer!

De generale repetitie voor de training

Wij willen ervoor zorgen dat de training zo goed mogelijk in elkaar zit. Daarom organiseren wij op woensdag 10 april de generale repetitie om de training nog meer aan te scherpen en de puntjes op de i te zetten. Wil je graag meer weten over de generale? Stuur dan een mailtje of appje. We vertellen je er graag meer over! 

De opbouw voor de training

Inmiddels hebben wij de generale repetitie gehad. Dit was een hele bijzondere middag waarin we alleen maar positieve reacties kregen. Ondertussen zijn we alweer hard aan de slag voor de training op 11 mei. Ben jij er ook bij?

We hebben het streefbedrag gehaald!

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met het opzetten van de crowdfunding en het ophalen van het streefbedrag. Inmiddels kunnen wij vol trots zeggen dat we het hebben gehaald!